Bemutatkozás

A villanyszerelési munkákat 1987-ben, mint villanyszerelő mester kezdtem. Az Iparigazolványomat 1995 –ben lecseréltem és családi vállalkozásba kezdtem - továbbra is villanyszerelési munkákat végeztem-, de már mint Meg Ráz Betéti Társaság. A megrendelői kör folyamatos bővülése miatt fejlődésünk elkerülhetetlen volt, ezért 2003.-ban megalapítottuk a Hazai Épvill Kft-t, amely vállalkozás az indulástól a mai napig teljes egészében családi tulajdonban van. Cégünk a gazdasági élet több területén is tevékenykedik:

Cégünk elsősorban épületvillamossági munkák végzésére szakosodott, beleértve az erős-és gyengeáramú villanyszerelési munkákat, valamint a villámvédelem kiépítését is.

Dinamikus fejlődésünk eredményeként 2005.-ben ingatlan fejlesztést indítottuk el saját beruházásban, Hazai Házak projekt név alatt.

Az épületvillamossági munkákkal kapcsolatos elektromos anyagok forgalmazását 2011 évben - a korszaknak megfelelően - Web shopon keresztül elindítottuk, melyhez nyitottunk egy bemutatótermet is. Ingyenes szaktanácsadást is vállalunk.

Munkánk során pontos és megbízható üzleti kapcsolatok kialakítására törekszünk. Kis létszámmal és korszerű technikai háttérrel rendelkezünk. Fejlődésünket megbízható, szakmailag jól felkészült munkatársaink magas színvonalú munkája segíti. Vevőink megelégedettségének növelése érdekében kollégáink gyors és pontos munkát végeznek.